Allesbehalve super

Bestel nu een exemplaar van ‘Allesbehalve Super’ en je krijgt een mooie korting.

Allesbehalve Super is een verzamelwerk met 67 korte en zeer korte verhalen op ca. 140 pagina’s, waarbij ook nieuwe verhalen. De bundel wordt uitgegeven door de onafhankelijke Uitgeverij Beefcake Publishing.

Je kan vanaf nu genieten van enkele interessante voordelen bij het bestellen van mijn bundel met 67 korte en zeer korte verhalen. Hiervoor is uitgeverij met een crowdfundingcampagne gestart.

Hoe gaat het in zijn werk?

👉 Bij een bestelling van twee boeken betaal je slechts € 30. Dat is een korting van € 5 op de winkelprijs. Zo heb je meteen een boek voor jezelf en eentje om cadeau te doen. Of je legt samen.

👉 Voor een bedrag van € 50 ontvang je ook twee exemplaren plus twee andere boeken uit het fonds van de uitgeverij.

👉 Zo zijn er nog aantrekkelijke voordelen. Bijvoorbeeld een naamsvermelding in het boek, het logo van je onderneming in het boek of op mijn website, enz… Natuurlijk krijg je hiervoor een fiscaal attest. Er is zelfs de mogelijkheid dat je al het voorgaande krijgt plus een avondvoorstelling in je woonkamer waarbij ik de verhalen kom voorlezen. Van zodra het allemaal terug mogelijk is natuurlijk.

👉 Hoe krijg je het boek in huis? Als alles goed gaat, is er op vrijdag 12 maart 2021 een boeklancering in Cultuurbar bij Cultuurcentrum De Adelberg. Je kan die avond de bestelde en gesigneerde exemplaren afhalen. En naar enkele verhalen luisteren natuurlijk. Lukt het je niet om er die avond bij te zijn? Dan sturen we de boeken gewoon op.

Alle info over de voordelen en het bestelformulier op:

https://crowdfunding.beefcakepublishing.be/product/allesbehalve-super

(Klik op Ă©Ă©n van de items bij ‘rewards’ om een keuze te maken)

Vanaf half maart ligt Allesbehalve Super in de boekhandel.

Waarom crowdfunding?

Voor alle duidelijkheid: Allesbehalve super wordt in ieder geval gedrukt en vervolgens verkocht via de boekhandels, ook al halen we ons streefbedrag niet. Hoe meer we ophalen, hoe meer er mogelijk is! Alle donaties zijn welkom en iedereen die schenkt, krijgt altijd waarvoor ingetekend wordt.

De middelen die we ophalen via crowdfunding dienen deels voor de productie en deels voor de promotie. Wat betekent dat? Een professionele lay-out, een kwalitatieve druk, voldoende oplage, verdeling in alle winkels in Vlaanderen en Nederland en reclame om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat het boek is gepubliceerd.

Related Post

Reveil 2020Reveil 2020

Voor het vierde jaar op rij selecteerde Reveil een kortverhaal voor haar jaarlijkse verzamelboek met levensverhalen. De overige auteurs zijn o.a. Peter Verhelst en Valerie Tack. Het lukt niet We

Reveil 2017Reveil 2017

In 2017 publiceerde Reveil voor de tweede keer een boek met ‘Vergeten verhalen’. Hierin werd het verhaal ‘Het bankje’ opgenomen: Het bankje Als ik er kom, moet ik altijd aan